TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#41
Почнав нова серија. https://t.co/7soPEvNXiU
138ReTweets344Favorites·Details
#42
Една другарка се породи, близначиња. Вика ќе ти го сликам едното, ова другото е исто.
103ReTweets446Favorites·Details
#43
Со илјадарка бензин одам подолго од вашите “засекогаш заедно”.
129ReTweets351Favorites·Details
#45
За Ивона судот како особено олеснителна околност го земал фактот што и она влезе во собрание на 27 Април.
122ReTweets367Favorites·Details
#46
Си должам на себе толку многу извинувања.
151ReTweets278Favorites·Details
#47
Луѓево не можат до пензија да стигнат,овие сакале да ја дигнат старосната граница.Пола друштво сме без родител,а кај некој и без два,ракот ни ги изгоре фамилиите,имаме по 30 години.За што работеле нашите родители?По 40 години стаж имаат!Има ли бе некој нормален у таа ваша Влада?
136ReTweets323Favorites·Details
#48
- Шо ќе праиш за Св. Валентин?
- Шо ден се паѓа?
- Среда.
- Боранија.
126ReTweets351Favorites·Details
#49
Пoчетoк нa Јaнуaр и крaј нa Јaнуaр сликoвитo прикaжaнo... https://t.co/DtjZbPis4J
111ReTweets396Favorites·Details
#50
Позитив на денот!!! 😂 https://t.co/Uk1vikVkYg
112ReTweets388Favorites·Details