TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#51
Да бев на нивно место не би запрела тука. Би увела данок и за тие шо зимаат под 200 евра плата. Па мајку им, ако можат да преживеат со малку, значи можат и со уште помалку
123ReTweets358Favorites·Details
#52
Дечки РТ би било добро.. https://t.co/EFY95j6PV7
226ReTweets32Favorites·Details
#53
Сељак и привинцијалец за мене е тој што:
Плука на улица.
Фрла ѓубе кај ќе стигне.
Ги пцуе и тепа жената и децата.
Се грее на моторно масло.
Црта маркица и гради зграда незаконски.
Влегува без звонење.
Го интересира што прави соседот.
Краде засадено цвеќе од улица.
99ReTweets412Favorites·Details
#54
Severina od moeto detstvo/Severina od tvoeto detstvo https://t.co/YytBhzCS2w
103ReTweets395Favorites·Details
#55
Дај му на човек повисока функција и гледај како си игра со човечки животи.
132ReTweets307Favorites·Details
#56
Најблиску до војна со Грција бевме еднаш коа рекоа дека не е дозволено носење на гајбичиња патлиџани на одмор
113ReTweets363Favorites·Details
#57
Кога ќе ставите на нешто точка,никогаш не додавајте уште две.
147ReTweets257Favorites·Details
#58
Ако Авалон доби 100.000 € субвенција по повод 25 години работа, по моја проценка К- 15 требаше да добијат барем 10 милиони.
101ReTweets393Favorites·Details
#59
Црногорски маркетинг https://t.co/talq0NlbQf
114ReTweets350Favorites·Details
#60
Дечко, зошто толку доцна пријавувате дека домот ви е обиен?
- Затоа што прво помислив дека сестра ми се спремала за излегување во град.
130ReTweets302Favorites·Details