TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#61
Знаете што? Ич кур да не ви чуе за 1000 фриленсери у државава кои секако увезуваат чист кеш и плаќаат даноцу. Позанимавајте се со 130.000 администрација која црпи 450 милиони евра годишно од наши џебови.
116ReTweets341Favorites·Details
#62
Најблиску до војна со Грција бевме еднаш коа рекоа дека не е дозволено носење на гајбичиња патлиџани на одмор
111ReTweets356Favorites·Details
#63
Дај му на човек повисока функција и гледај како си игра со човечки животи.
128ReTweets303Favorites·Details
#64
„Човек никогаш толку јасно не го открива својот карактер како тогаш кога опишува нечиј друг.“
154ReTweets225Favorites·Details
#65
Денес другарче ја изгуби и девојката и најбољиот другар на Кајмакчалан, вакви случки те тераат да преиспиташ некој одлуки у живот. Да јебено заборајш на материјално и замарање за тривијални ствари, само узаемна љубав од блиски личности носи раат ! Почивајте у мир дечки.
86ReTweets421Favorites·Details
#66
шо си го закачал на брат ми претставено у арт https://t.co/TX6tQUBUy7
130ReTweets288Favorites·Details
#67
Добро памтам кој во клучни моменти од мојот живот застанал до мене.
145ReTweets236Favorites·Details
#68
„Генијалност е способноста да го спроведеш на дело тоa што го имаш на ум.“
140ReTweets249Favorites·Details
#69
Имам колега Албанец. Јас го викам Каур, тој ме вика Шиптар. И секое утро седиме заедно со кафето пред да почнеме со работа и се заебааме до бесвет.
89ReTweets393Favorites·Details
#70
У ебенава држава се дава 300.000 ден за дете-талент што воспева убиство на некој наш брат, сопруг и татко, а за дете болно се донира преку порака. Епа ја ебавте работава другари.
128ReTweets276Favorites·Details