TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 31d
#71
Најдобар показател за депресија или духовна интелегенција е - што правиме со нашето слободно време.
133ReTweets256Favorites·Details
#72
Прво да се извинам на речник...

Нели бе пичка му матер не ви скурчи да се плукате по тл?!
Ниту се знаете, ниту се познавате. Никој од никого не зависите...
Почитувам сечие мислење, интелигентен сарказам...ама ова вреѓање е дно...Бедно е. Освестете се. Затоа за нигде не не бива.
113ReTweets314Favorites·Details
#73
Мајцата шо ја носеше Ивона со "јас не сум А1 јас плаќам данок" ќе се продава на аукција. почетна цена 1000 еур
110ReTweets321Favorites·Details
#74
Доволно е гасете интернерот, ова е победничката слика 😂🤣😂 https://t.co/SIBfvWtiNL
114ReTweets308Favorites·Details
#75
,,ние ли сме криви што судот нема судница.." рече Груевски

*премиер 11 години, спичкани 800 милиони за лиени мадиња у Фиренца
111ReTweets313Favorites·Details
#76
Најголем страв во пензионирањето на 67 години ми е дека кога ќе починам на работното место со главата ќе удрам во тастатурата и ќе го избришам цел проект ☹️
111ReTweets309Favorites·Details
#77
Во една слика се е кажано.

*Оваа е најтажната слика што сум ја видела... https://t.co/NjN7q2issp
102ReTweets336Favorites·Details
#78
Колега на татко ми имал 3 ќерки и сакал машко и кога конечно му се родило машко го крстил Моме. Епа нема посмешно 😂
86ReTweets384Favorites·Details
#79
„Оној кој покрај себе ги усреќува и другите, ја открил смислата на животот.“
142ReTweets216Favorites·Details
#80
Од страна гледано, името Мајка Тереза на клинички идеално го оцртува начинот на практицирање здравство во РМ.
Еве ти кревет, леб и вода и со верба у господ можеби и ќе оздравеш.
122ReTweets275Favorites·Details