TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Со оглед на наци ставовите кај твитер заедницата изгледа има да се посереме од смеење за три години кога пак ќе ни биде премиер.
5ReTweets8Favorites·Details
#2
За македонецот не важат правила...@gradskopje1 реагирајте.... https://t.co/WuVNVBZ6sV
11ReTweets11Favorites·Details
#3
#СегаКажувам : дека ЦЕЛТА на кампањава е да не разделат и да се замразиме и по машко-женска линија.
Малку им беше што се делиме по национална и политичка определба.
7ReTweets9Favorites·Details
#4
Покажувањето на своите чувства е знак на сила.
10ReTweets22Favorites·Details
#5
- Што е разликата меѓу мојот факултет и Бардовци?
- Телефонскиот број.
5ReTweets16Favorites·Details
#6
Како да им кажеш дека не само што не се замараш, туку и во ред е се..
8ReTweets16Favorites·Details
#7
Џуџето од Небрегово. https://t.co/QipSlAd720
5ReTweets7Favorites·Details
#8
Интелектуално најинфериорните најчесто имет потреба од вакви генерализации... Антимакедонска НВО-грант-лапачка паметна-wannabe будала. Ги имат со лопати да ги риниш. Зато и сме до ова дереџе. Зато и ќе немаме држава.
https://t.co/6HUctF77lZ
5ReTweets12Favorites·Details
#10
Убав е и другар му ама у њега су паре
6ReTweets22Favorites·Details