TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#1
Твит од 1943г.
Денес прошетав до Аушвиц и Треблинка.
Очекував напната атмосфера, но го видов сосема спротивното.
Насмеани лица, евреи и германци си седат заедно и совршено функционираат.
Изгледа нечија желба за геноцид и холокауст по 100ти пат нема да успее!
19ReTweets44Favorites·Details
#2
Македонски гратис . https://t.co/NBqruQSQLJ
15ReTweets54Favorites·Details
#3
#Hungary 🇭🇺 Виктор Орбан.
Човек кој се грижи и ја сака својата земја и својот народ.
Човек кој не дозволи #Мигранти да ја уништуваат #Унгарија

И татко на 5(ПЕТ) деца.👍

https://t.co/q0UQq0CsyN
7ReTweets9Favorites·Details
#4
Тастатурава на лап топов содржи повеќе бактерии од цела Светска здравствена организација.
8ReTweets18Favorites·Details
#5
Денес прошетав низ Алепо и воедно тркнав до пазарот, бидејќи е најевтино во цел град.
Очекував напната атмосфера, но го видов сосема спротивното.
Насмеани лица, христијани и муслимани совршено функционираа.
Изгледа нечија желба за тензии со Исис по 100ти пат нема да успее.
13ReTweets50Favorites·Details
#6
Да, бугарски пасош е полесно да извадиш отколку на стари години да ти израсне кичма.
5ReTweets9Favorites·Details
#7
Се собравме денес 5 фамилии (македонци, албанци, турци, роми, срби) си дадовме по 190 денари, оние што ги заштедивме од РДТ... па едно шетање, едно дружење во природа, јадење, пиење, смеење...
Нема да ви успее да ни расипите соживотот! Толку!
10ReTweets31Favorites·Details
#8
Ми се бега.
Од мисли, од луѓе, од животов.
Ми се бега, а немам каде...
6ReTweets23Favorites·Details
#9
Македонија е киднапирана и срушена држава, тргнуваме на терен и ќе понудиме алтернатива на граѓаните
@MickoskiHM

https://t.co/J4WGsuYY5b https://t.co/KMYXwHDuHq
7ReTweets15Favorites·Details
#10
Денес прошетав низ Чернобил и воедно тркнав до пазарот, бидејќи е најевтино во цел град.
Очекував напната атмосфера, но го видов сосема спротивното.
Искривени лица со голем број нозе и раце совршено функционираа
Изгледа нечија желба за нова човечка раса нема да успее.
5ReTweets19Favorites·Details