TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#21
Не ми е неудобно да читам хаштази, многу ми се реалност #сегакажувам, луѓе понудија да учествувам, ова се вистини, не се политичка пропаганда, не се измислени за фејвови, ставени се да ти се и тебе реалност. Кој ти е отпорот? Што ти прави неудобно? Што те иритира?
6ReTweets20Favorites·Details
#22
Деца во ред е и да не учествувате во дискурсот на некоја тема во јавност. Не мора да ја серете за да не учествувате. Клучно е да ќутите, впрочем.
6ReTweets17Favorites·Details
#23
Наставникот по Биологија во 8мо одделение, додека учевме за полови органи мене ме користеше како пример.. Секој час бев гол соблечен со негов палец у гз и чешање на јајца со преостанатите 4 прсти, да видел дали имам ерекција као пресен пубертетлија.. #СегаКажувам
3ReTweets5Favorites·Details
#24
Toše Proeski - Žao mi je 🎼 🎵 🎶
https://t.co/E4nRjyNKud
3ReTweets8Favorites·Details
#25
Не може да ми падне жал за било кој директор, па ни за овај најтроланиот по интернет ...
3ReTweets3Favorites·Details
#26
Можеби е ОК ова #СегаКажувам што се отваривте по толку години молчење. ОК. Но, што да кажат сите оние кои НИКОГАШ не молчеа, а институциите „им ги затвораа вратите“ и сносеа последици поради тоа „признание“? Малку е лицемерно, маркетинг. (а не беа само сведочења, туку и докази)
3ReTweets5Favorites·Details
#27
Се качува тип у бус и нема везе, симпатичен, го приметив и као после неколку станици се качува еден, ИСТ како овој од прееска симпатичниот и го барам кај е, викам чоек, нема шанси ова, близнаци се, а као типот се симнал ради гужвата и си се враќа пак.
4ReTweets10Favorites·Details
#30
Убава е мајко ама ...
-Само за на Инстаграм.
4ReTweets15Favorites·Details