TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#31
Ако продолжи ретчењето на косата со ова темпо, за 5-6 години фризурата ќе ми биде како актериве, во овој редослед:
1. Quentin Tarantino
2. Danny Devito
3. Bruce Willis
4. Jason Statham
5. Dwayne Johnson
5ReTweets14Favorites·Details
#32
Кога веќе името не го давате вие од дијаспората барем дојдете овде да живеете со минималец од 12.000
3ReTweets14Favorites·Details
#33
Од мислите можеби ќе избледнеш, но од срцето никогаш.
4ReTweets9Favorites·Details
#34
Стај ме мене на стори и ќе добиеш тони љубови.
<3
4ReTweets9Favorites·Details
#35
Отварам стори на Инстаграм и што да видам - сите сте Бершка!
3ReTweets6Favorites·Details
#36
5 vazni soveti za koga odish so klimaktericna majka na pazarenje:
1.
2.
3.
4.
5. NE ODI
3ReTweets11Favorites·Details
#37
ви брбља buzzword за концепт кој е минимум 30 години стар, мизерно неуспешен, а овие гордо му ракоплескаат на „мудроста“, gragani, do zemja! https://t.co/3Xl9PXYGXu
4ReTweets8Favorites·Details
#38
За ваучер од зара, вики и бершка и газ ќе дајте...
3ReTweets5Favorites·Details
#39
Мењам доживотна затворска со шопинг со жена!
5ReTweets16Favorites·Details