TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#41
Јаболков https://t.co/KHZQW9UE4j
3ReTweets7Favorites·Details
#42
Небањати, значи стварно сте безобразни ! Сега и Огненка ја налутивте 🤒 https://t.co/FXIxLc8XR1
4ReTweets6Favorites·Details
#43
нишка: не знам дали мк јавност е толку дунстер и минфин прават спин. ддв е данок на промет (купопродажба) не е на приход. ова го определува и тоа на што ддв се плаќа и кој го плаќа. кој е регистриран за ддв е трето и речиси неповрзано прашање со претходните две. 1/
6ReTweets10Favorites·Details
#45
Албанците го направија Заев премиер - факт. И дека треба да им се оддолжи е факт.
Не е тоа во главите на вмровците. Си го даде газот под кирија малиот и сега ќе испаштат(м)е. А не мора.
3ReTweets10Favorites·Details
#48
@1VidiVidi Обвинителството да превземе истражни дејанија по овој немил настан! Мора да има одговорност или властите не ги интересираат овие работи? Се занимаваат со промена на име на државава.. брука!
3ReTweets4Favorites·Details
#49
„милионерите“ нема да плаќаат ништо плус. вие ќе плаќате. они ќе префрлуваат во ујп. 7/7
3ReTweets4Favorites·Details
#50
А Црпко, шо не се пофали дека e роден во иста година и со Jenna Jameson ...
Со нејзе има повеќе заеднички карактерни особини 💑 👫 https://t.co/h1io1KAzIB
4ReTweets11Favorites·Details