TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#51
Честит роденден @MariyanaRahkova 🌹🌹🌹🌹🌹
3ReTweets5Favorites·Details
#53
.... ја да сум идел у самопослуга по квасец... па тоа бре да се немало поштовање никакво🤨

Како да и објаснам на касиерката дека не сум дојден по пиво🤔🤔🤔
2ReTweets8Favorites·Details
#54
Ракија и салата тие одлична работа во недела.
2ReTweets8Favorites·Details
#55
Значи да се разбереме јас одам од страната на колите а госпожата од страната на излозите да не има после не сам знајала 💪
2ReTweets8Favorites·Details
#57
Љубовта секогаш е од другата страна на оградата. https://t.co/WaL4MVwUA6
1ReTweets10Favorites·Details
#59
за каква пролет зборувате, кај мене има снег и минус еден степен
1ReTweets10Favorites·Details
#60
Сезоната за качување скутерчиња и моторчиња на хауба кои непрописно возат претицуваат почиње сад... 🚗🚵
2ReTweets7Favorites·Details