TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#61
⚫️⚪️😀 https://t.co/uSYA5VQXJM
1ReTweets13Favorites·Details
#62
Ја коа го глеав "емануела" ко копиљ бев сексуално узнемирен и се скрив зад хаштаг. Тараба ги викавме тогаш. Не помогна многу.
1ReTweets13Favorites·Details
#63
Сексуално насилство врз жени постои, ама постои и сексуално насилство врз мажи. Насилството не дискриминира и секој може да биде жртва на истото. Тие што го исмеваат ова, најверојатно се токму тие луѓе за кои станува збор. #СегаКажувам
1ReTweets12Favorites·Details
#64
Од кожа ме вадат луѓе кои не препознаваат кога треба да замолчат и само да слушаат. За почеток. #СегаКажувам #TaniTregoj само напред!
3ReTweets6Favorites·Details
#65
Почнав да признавам кога не сум во право, и се извинувам кога грешам...
Е сега само едно ме плаши, да не се претворам во маж?!
1ReTweets12Favorites·Details
#66
Симпатија од увек ми е искачала прва на стори. https://t.co/fauhIK91ka
1ReTweets12Favorites·Details
#67
No nation can fulfill its potential when individuals are denied the ability to express their innermost beliefs or to live peacefully in accordance with their conscience. #ReligiousFreedom https://t.co/daVgulxHGB
2ReTweets9Favorites·Details
#68
Најголемиот дел сме биле жртви на некоја форма на сексуална злоупотреба или објективизација. До таму што дел е прифатено како нормално машко однесување.
#СегаКажувам
2ReTweets9Favorites·Details
#69
Наставникот по Биологија во 8мо одделение, додека учевме за полови органи мене ме користеше како пример.. Секој час бев гол соблечен со негов палец у гз и чешање на јајца со преостанатите 4 прсти, да видел дали имам ерекција као пресен пубертетлија.. #СегаКажувам
3ReTweets5Favorites·Details
#70
Како да изнервираш шизофреничар?
Прашај го кој го има последниот збор
2ReTweets8Favorites·Details