TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Tweets - 2h
#81
Не ја потценувајте моќта на хаштагот и можноста да се актуализираат проблеми и изнаоѓање решенија за истите. Животот е борба секој ебан ден.
2ReTweets6Favorites·Details
#82
На сите релативизатори им посакувам ќерки и добро здравје, ќе им треба.
1ReTweets9Favorites·Details
#83
Вистината секогаш ќе го најде вистинскиот пат..за да ти ги отвори очите...
2ReTweets6Favorites·Details
#84
Премногу далеку отидовме за да се враќаме на почеток.
2ReTweets6Favorites·Details
#85
Е па, Илче, каде ти се сеа поткупените судии да ти пресудат како што ќе посакаш?
јебаоте Уставен суд https://t.co/3a92ycvcI8
2ReTweets6Favorites·Details
#86
И чоколатца е ручек. https://t.co/mNkz0Xnzrg
1ReTweets9Favorites·Details
#87
Уреду е што си сељак немора да га шлајфуеш авто пред Гимназију ќе удариш дете да ти ебу све ненормално
1ReTweets9Favorites·Details
#88
@ArslaJeMeniBog @nalutilus а како мислиш да се дигне галама на социјалните мрежи? хаштагот е сосема во ред, споделуваш лично искуство за да поттикнеш и друг да го направи истото, со надеж дека ќе се разбудат индивидуалци и институции. што е интимно искуство ако им се случува на повеќето?
1ReTweets9Favorites·Details
#89
Моите ладни раце ..го греат срцето..не ги пуштај така лесно.
2ReTweets5Favorites·Details
#90
Ако ти се смее што си ву погрешија не рачунај на секс у наредни две недеље
2ReTweets5Favorites·Details