TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#31
Дали забележувате како националистите, во своите писанија тука на твитеров, се издигнати над нас обичните смртници. Они се супериорните, ние штетници. Они согледуваат, укажуваат, ние слепите. Ах, и они зборат за туѓи синдроми, а за нив психолози имаат дефиниции, учебници.
4Tweets3Users·Details
#32
За колку време ќе го избркат Наумовски од преговарач?
4Tweets3Users·Details
#33
Jas ti snegov i romanticni komedii tolku.
9Tweets2Users·Details
#34
od albumov ke mi porasnat cicki i krofnicka megu noze ama pa mnogu mi e legnat vo uvo
https://t.co/SYXXN4G1jd
8Tweets2Users·Details
#35
Се смеам, а би те убила.
8Tweets2Users·Details
#36
Излегов на цигара. Почнав да плачам кога сфатив дека сум на работа 10 саати, сонцето си оди, а ја уште абер немам да завршам тоа што имам за и ја да си одам
😭😭😭 https://t.co/1wQPt9dzdO
3Tweets3Users·Details
#37
ISIS is in retreat, our economy is booming, investments and jobs are pouring back into the country, and so much more! Together there is nothing we can’t overcome--even a very biased media. We ARE Making America Great Again!
3Tweets3Users·Details
#39
Добро утро?
3Tweets3Users·Details
#40
Хепи да стаи слика од теретана и ќе си легнам
3Tweets3Users·Details