TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#41
@mindplumber Важно јас успеав кафемат за студентите у 21 век да издејствувам https://t.co/tPqUmte52j
10Tweets5Users·Details
#42
Дали сериозно некој седнува дома и гледа FashionTV ?
10Tweets5Users·Details
#43
Па ваква помпа шо прави пијандурата Шилегов со отварање една стара јебана постојка не правеа ни Грујо, ни Коце кога ја отвараа новата меѓународна автобуска станица под железничка. Какви пиар кретени човече... 😣🔫
6Tweets6Users·Details
#44
ВМРО-ДПМНЕ се обиде да злоупотреби лични трагедии за сопствена промоција, институциите го расчистуваат случајот со малолетната жртва https://t.co/kAlgBcGPQt
6Tweets6Users·Details
#45
- сабота
- сингл
- осамен
- никој не крева на телефон
- сите зафатени
- симпатијата уште ме има мјутнато
- гледам како го „живеете животот најубаво и најјако на инста“
- ти зборат како ќе биде боље
- само е полошо https://t.co/AM4plMsNIG
6Tweets6Users·Details
#46
Congratulations Kosovo on your 10th anniversary! All of us in the region are on the same European road towards more democracy, rule of law and prosperity and resolving difficult issues. We wish you what we also wish for ourselves: success, persistence and wisdom! #GoodNeighbours
6Tweets6Users·Details
#48
Поповска: На Фиат Цаноски му се случи „Глобал", а мене „Музеј" https://t.co/7VBzuVNHts via @A1onmkd
8Tweets5Users·Details
#49
200 интелектуалци со петиции за името....
Може и ќе ви ја читав петицијата да не молчевте 11 години и полневте џебови од режимо.
8Tweets5Users·Details
#50
Кога велам ДАЈТЕ МИ ОД ДРОГАТА мислам на нивната. Толку.
https://t.co/paqxiw8PQC" target="_blank">https://t.co/paqxiw8PQC

https://t.co/paqxiw8PQC" target="_blank">https://t.co/paqxiw8PQC
8Tweets5Users·Details