TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#61
не може
не може да одиш у италија и да јадиш Мекдоналдс
не може и не може
и одморите со тоа секој има право на избор
не може и не може
11Tweets4Users·Details
#62
Ај па на Лејкерс ќе се радувам.. вечер Бостон ќе го јадете.
#maknba
#lakeshow
11Tweets4Users·Details
#63
Како се вика паштета на чешки?
6Tweets5Users·Details
#64
бар ко ќе видиш лошо гзе и бапчо, не се нервираш шо читаш тотални глупости :)
[ФOTO] Твитер анализа на зборовите во кампањата #СегаКажувам: https://t.co/iKl6rx2Y36 - via:@RadioMOF
6Tweets5Users·Details
#65
колку и да е сериозно добро зготвено, не можеш сериозно да го сфатиш ради името.
пафлак
п а ф л а к
п а ф л а к
10Tweets4Users·Details
#67
Не жалам за ниту еден прекинат контакт!
#Исповед
10Tweets4Users·Details
#68
Сакам да тепа Словенија, ама ќе ни ја искомпликува математика 😬😬😬😬
#FirstWorldProblems
10Tweets4Users·Details
#69
@Stefanovska96 А зошо ако не сака да се жени автоматски значи дека живее со неговите и ги троши нивните пари?
9Tweets4Users·Details
#70
Пссттт... молчи. Вети, се сеќаваш?
20Tweets3Users·Details