TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Top Discussions
#71
Нано ружин е разочаран од се
8Tweets4Users·Details
#72
никогаш не е касно за нудли
8Tweets4Users·Details
#73
за да пуниш цицки со силикон или со хјалуронска киселина треба да га намачиш гзот бајаги,како подлога, дерматологија треба да студираш па да специјализираш естетска медицина и хирургија.во спротивно ти иде полиција и 5 години не ти бегаат!бетер си од зајеф
https://t.co/jJkwXzPm63
71Tweets2Users·Details
#74
#ОнаКога на шанк ќе прашаат што сакаш ⬇
"I won't it all" - Queen 🎶🎤 https://t.co/Jq7jJvQoKz
16Tweets3Users·Details
#75
-А зошто да се зачленам во Лајонес? Шо поволности има?
Член на Лајонес: https://t.co/vESprS2VrV
7Tweets4Users·Details
#76
па ја коа идам у кафана срам ми е да снимам за инста стори бе, а луѓе живеат за тоа wtf🤦‍♀️
7Tweets4Users·Details
#77
Ама зашто ме мразат луѓево на Твитер?
7Tweets4Users·Details
#79
не ми се обраќај ако се греете дома на дрва.
14Tweets3Users·Details
#80
Од ИК на СДС, продаваат култура и цивилизација: https://t.co/MY3xVBGqHo
6Tweets4Users·Details