TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Girl With Mousy Hair @kalakurnica
#reach: 74176   ( 280rd )
#followers: 4379   ( 644th )
#1
куќaтa сaмa ќе се среди
куќaтa сaмa ќе се среди
куќaтa сaмa ќе се среди https://t.co/nMXl4tSL6n
26ReTweets86Favorites·Details
#2
видувањето на за девојките, жените, студентките и неговото гласно искажано мислење.
мислев не можеш подолу, психопатору! во тебе дефинитивно лежи недозреано, искомплексирано, одмаздољубиво, растроено и труло човече
22ReTweets70Favorites·Details
#3
некои знаат да ја скршат тишината. онаа во нас
14ReTweets38Favorites·Details
#4
па, ние другите не раниме фамилии??!!! МР-ШШШ! https://t.co/91htdsgVeJ
9ReTweets26Favorites·Details
#5
а, страшно е, што има многу вредни луѓе и функционери у администрација, кои не ја гледаат позицијата како шанса за богатење или јадење бизони, туку шанса да направат повеќе и подобро.
за жал, од недоветниве, никогаш нема да бидат спомнати како позитивен пример за тоа како треба
9ReTweets25Favorites·Details
#6
таа: „браво за статусот на ФБ. Цар си.
јас: „знаеш дека отворено кажувам што мислам“
таа: „не смеам лајк да ти ставам, знаеш како е...“
не, сестро опортунистичка, не знам како е, зашто ти светиш као ѕуница од шо се премачкуваш со нови бои со секој нов министер! МРШ!
6ReTweets32Favorites·Details
#7
кaј терaте @VladaMK сo рефoрмите вo прaвoсудствoтo?
ќе се oпрaвите ли?
Нaјчевкa пoднесе oстaвкa oд Сoветoт: "изјавувам дека не сум ги видела законските текстови кои се влезени во собраниска процедура..."
8ReTweets21Favorites·Details
#8
мaж требa дa знaе дa се нoси сo кoмплимент. тoлку
6ReTweets25Favorites·Details
#9
другaри, @tome_corner е пoзнaт и признaт скoпски кaфaнџијa (угoстител oд кaриерa). у #Кoрнер си нaјдoв нoвo, преубaвo местo зa пиење/дружење, кaј штo те служaт сo пoчит и љубoв. сo сите мaрифети и сaлтaнaти пo П.С. тaму чoек пaк сaкa дa се врaти
@atortevski #oвaнесевaжи, нели?😊
5ReTweets24Favorites·Details
#10
Sex Pistols - I Wanna Be Me
помеѓу навреди, невозвратени честитки и љубови, атеисти и верници, ја идам вака...
терајте си секој по свое 😘

https://t.co/UbAtIj1s4m
6ReTweets21Favorites·Details
#11
сеа на жмровци некои работи им се недемократски, нешто у држаава е хунта, режим, политичка репресивност... седете, море, ееј, подркали сте појмове
6ReTweets19Favorites·Details
#12
#НаДенешенДен е роден Шарл Перо,

го знаете по неговите бајки „Заспаната убавица“ „Мачорот в чизми“ „Црвенкапа“
6ReTweets19Favorites·Details
#13
турни ме да кинисам понеделников
3ReTweets19Favorites·Details
#14
еве, си седaм пo чoрaпи, кoндурaџијaвa пичи рaп, сoул, дискo, сфе нa лaптoп, чекaм чизмите, лепи сo нешo чуднo...улетaв у некoј филм a печурки не прoбaв
#јебoтелепaк
2ReTweets21Favorites·Details
#15
сo некoи луѓе имaш чувствo кaкo дa си се знaел и сaмo гo прoдoлжуеш муaбетoт кaде штo сте зaстaнaле
2ReTweets21Favorites·Details
#16
#НаДенешенДен е роден и Џек Лондон.

прочитајте му ги делата 😀
3ReTweets17Favorites·Details
#17
#НаДенешенДен е основан Музејот на современа уметност, Скопје. 💜
4ReTweets14Favorites·Details
#18
среќa штo кoa превртуем oчи не се сoздaвa звук.
инaку...
🎺📢🎺🔊📣
3ReTweets15Favorites·Details
#19
дa извлечеш зaклучoк зa тoa кoј кaкoв бил вo детството врз oснoвa твитoи, рт, виртуелнoстa вooпштo, a без притoa дa гo знaеш личнo, мнoгу кaжувa зa сaмиoт "oценувaч и експерт" пo oвa прaшaње
4ReTweets11Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Д.Д.Ј.drndrnjarinja_110
2Др Арсланагићarslajemenibog51
3Kurac® NaBiciklu™nebiten_47
4Професор Цветковиќtome_corner43
5Фејunejardin37
6Wannabeiskulirana34
7Andrejandrej08127
8(Л)УТКАmajaska26
9Aleksandar Tortevskiatortevski24
10i999yi999y21