TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

MyMorningJacket @prkosot
#reach: 136348   ( 6th )
#followers: 3393   ( 909th )
#1
Оливер Спасовски не знае да игра карти...
Меша ги Поп и Џандар...
141ReTweets369Favorites·Details
#2
Гратски од моето детство
VS
Гратски од вашето детство https://t.co/tPSJ4IisCO
84ReTweets286Favorites·Details
#3
Пасош од моето детство
VS
Пасош од вашето детство https://t.co/Xd05N85yAO
83ReTweets280Favorites·Details
#4
А субвенции за промовирање на боди арт културата во МК...? https://t.co/LYhR7ze1fT
94ReTweets158Favorites·Details
#5
У 3 саат сабајле се сечат дрва...
У 3 саат сабајле се тргат споменици...
У 8 саат сабајле се фарбат ленти на најфреквентните раскрсници... https://t.co/6ABuhC7G7z
62ReTweets164Favorites·Details
#6
За време на ЖМРО...младите си ојдеа од државата...
За време на Есдеес...и старите ќе избегат...
64ReTweets150Favorites·Details
#7
Оливер Спасовски...ко смајли... https://t.co/6cQMipDTzQ
48ReTweets171Favorites·Details
#8
Ф.И.Р.О.М 2018

Деца задоени со национализам пеат песни за УЧК...

Влада ги субвенционира...

Толку...
49ReTweets111Favorites·Details
#9
Чувајте га вај скриншот...имам некој филинг дек ќе затреба... https://t.co/DiVDAJ86Iw
31ReTweets132Favorites·Details
#10
26ReTweets109Favorites·Details
#11
Не знам какој да ве сфату...
Као..."11 години ќутевте...а сга кд треба миј да крадимо текна ви да галамите...?"

Дај нек ми објасни некој...
33ReTweets76Favorites·Details
#12
#13
Министер Министер Оливер Спасовски... https://t.co/BvXd6TlfJj
27ReTweets74Favorites·Details
#14
17ReTweets98Favorites·Details
#15
Ракијата мош ќе ти га сјебе џигеро...ама никад нема да ти га скрше срцето...
21ReTweets82Favorites·Details
#16
24ReTweets72Favorites·Details
#17
Ж од моето детство...
VS
Ж од вашето детство... https://t.co/nijh2DKAvC
25ReTweets68Favorites·Details
#18
Скопљани би лајк... https://t.co/YXeYl3Th15
21ReTweets77Favorites·Details
#19
Охриѓанки би лајк... https://t.co/ggDQzztS4H
16ReTweets85Favorites·Details
#20
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Комерцијалистотantonkarafil121
2Logiclizivagan48
3Ишаретisharet8443
4Dr. Phalluslesenpeperut39
5Buçkoyelrambobtwo37
6Арсеналовецarsenalec733
7💖Џесика Untouchable💖jovanka00832
8Пердуфpikabu0028
9Кукуњавскаemmyllija27
10Црнокосаcrnokosa12323