TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

conquistador @the_archiman
#reach: - -
#followers: - -
#2
Кај Американците многу ми е свиѓа реченицата

"i see what i can do"

Никогаш не ветуват или да ти дават надеж.
11ReTweets40Favorites·Details
#4
Животот нуди многу.
А што бираш,зависи од тебе.
9ReTweets22Favorites·Details
#5
Ретки се тие што те разбирт само со поглед.
На другите треба да им урлаш.
9ReTweets20Favorites·Details
#6
Се плашев дека те губам пред да те имам.
8ReTweets22Favorites·Details
#7
Ми се оди во Тибет и да живеам три години со монаси.
🙏🙏🙏🙏🙏
7ReTweets24Favorites·Details
#8
Намерна грешка не е грешка, провокација е .
9ReTweets17Favorites·Details
#9
Битно е да најдеш начин и решение,проблемот е најлесна работа.
8ReTweets17Favorites·Details
#11
Знаеме да бидеме најрасипани со најдобрите,затоа сме вакви.
8ReTweets16Favorites·Details
#12
Топлина. https://t.co/YWcBQNUIA1
5ReTweets24Favorites·Details
#13
Road 66 New Mexico. https://t.co/R3KX94rGN0
7ReTweets17Favorites·Details
#16
Старите викат "отворај ги очите да не ти ги отвораат другите"
6ReTweets13Favorites·Details
#17
Вака некако ми е зборот. https://t.co/au1MUI8447
4ReTweets19Favorites·Details
#18
Многу твитате за идеален живот а за реалниот се помалце.
5ReTweets15Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Poison Ivyhedera_genus48
2Evianaveevian38
3pronoiapolarinerttia24
4Пане Недопирливиотyelrambobtwo20
5Ин Маут Енд Свалоуsosvilaneide18
6Snezanasnezana2828988217
7Dimanodimanovski10
8Fourgabriellastan069
9Д.Д.Ј.drndrnjarinja_8
10редхедcrvenagla7