TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Д-р Трајановски @trajanace
#reach: 7552   ( 2551st )
#followers: 291   ( 9124th )
#1
Ако носиш нешто неизречено,
нешто што те притиска и пече
закопај го во длабока тишина,
тишината сама ќе го рече.
-Ацо Шопов
2ReTweets13Favorites·Details
#2
Љубовта е храна за луѓето, која што ја земаат лакомо, за потоа да ја преживаат.
1ReTweets4Favorites·Details
#3
Жена, срце раскршува од љубов,
жена, срце лекува со љубов!
0ReTweets6Favorites·Details
#4
If I're in love with skorpion, means I'm the king of skorpions.
1ReTweets2Favorites·Details
#5
Зашто ти е факултет?! - За да филозофираш. Голем филозоф си!
0ReTweets4Favorites·Details
#6
Колку повеќе ја засакувам, толку помалку имам сила да се расправам за небитни работи.
0ReTweets4Favorites·Details
#7
Ќе ти подарувам небрусен дијамант, за да не ме брусиш мене подолго време.
0ReTweets3Favorites·Details
#9
Не ми треба крст за среќа,
ми треба твоето срце во вреќа.
Фрли го од тераса да го фатам,
ќе се потрудам цело да ти го вратам.
0ReTweets3Favorites·Details
#10
Клучот од нејзиното срце е под саксијата со цвеќиња на прозорецот од нејзината душа.
0ReTweets2Favorites·Details
#11
Едната има рогови, другата нема, но и двете ги забиваат во грб.
0ReTweets2Favorites·Details
#12
@marincencence Заедно со љубовта да ве фрлат, негде каде што никој нема да ви ја украде љубовта. 😄
0ReTweets1Favorites·Details
#13
@princezanatato1 Зашто се слепи. 😊
0ReTweets1Favorites·Details
#14
@princezanatato1 Е што нема рендген наочари да ја видат душата. Хех 😅
0ReTweets1Favorites·Details
#15
@princezanatato1 Тогаш збориме за неписмени, не слепи.
0ReTweets1Favorites·Details
#16
@princezanatato1 За тие особи се во предност. 😊
0ReTweets1Favorites·Details
#18
Немој да ми кажеш дека ти е жал, зашто ќе поверувам во тоа.
0ReTweets1Favorites·Details
#19
3 people followed me today tracked by https://t.co/765PVzFKn8
0ReTweets0Favorites·Details
#20
Latest Stats = 1 Followers and 1 Unfollowers (tracked by https://t.co/765PVzFKn8)
0ReTweets0Favorites·Details
Најчесто разговара со:
#Name@Nick#дискусии
1Снежанчетоprincezanatato14
2Mаринчеmarincencence1