TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

од 2009-10-05 до 2009-10-11

Премиерот Берлускони и неговото право

Оn.net - 10.10.2009

Италијанскиот Премиер се опиша како "нај прогонуваниот човек во историјата на светот," но не ја пропушти приликата да забележи дека е и "најдобриот премиер што ...

Италија избегна суспензија од ЕУ

А1

Свет - Вива Италија, вива Берлускони!

Време

Одземен имунитетот на Берлускони

Вест

Берлускони оди на суд

Утрински

Н.Македонија Кирилица Кирилица А1 Р.С.Европа Оn.net Утрински Телма

38 поврзани вести »