TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Резултати: 6 вести
-

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да биде осуден премиерот

24Инфо - 14.09.2021

Државниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиство на претседателот Жованел Моиз и побара да му се забрани да ја напушти земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога тој го повикал премиерот ...

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да се обвини премиерот

Канал5 - 14.09.2021

Главниот обвинител на Хаити побарал од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиството на претседателот Џовенел Моис и побара забрана за напуштање на земјата. Оваа наредба е издадена истиот ден кога го повикал премиерот Хенри да се ...

Главниот обвинител на Хаити бара за убиството на претседателот да биде осуден премиерот

Слободен Печат - 14.09.2021

Главниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Хенри за убиството на претседателот Жовенел Моиз и побара забрана за негово напуштање на земјата, пренесува Си-Ен-Ен.

Обвинителот на Хаити бара премиерот да биде обвинет за убиството на претседателот Моиз

Вечер Прес - 14.09.2021

Главниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Анри за убиството на претседателот Жовенел Моиз и ги повика службениците да му забранат да ја напушти земјата.

Премиерот на Хаити го нарачал убиството на претседателот Моиз?

Локално - 14.09.2021

Главниот обвинител на Хаити побара од истражниот судија да го обвини премиерот Ариел Анри за убиството на претседателот Жовенел Моиз и ги повика официјалните да му забранат да ја напушти земјата.

ШТО Е СПОРНО ВО НАБАВКАТА НА ФИНГЕРПРИНТ ТЕРМИНАЛИТЕ? Фирмата „Дермалог“ направила хаос на изборите во Авганистан и на ...

+инфо - 13.09.2021

„Дермалог“ беше избрана на тендерот за обезбедување техничка опрема за спроведување на локалните избори во Македонија со отпечаток на прст. Како што на 16 јули соопшти претседателот на Државната изборна комисија (ДИК), Александар Даштевски, оваа ...