TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Резултати: 2 вести
-

Сцена од автобус која стана хит на интернет – „Ако ова не е љубов, не знам што е“

Вистина.мк - 04.10.2019

Не им верувајте на оние кои велат дека со тек на време љубовта исчезнува во станува навика. Во дигиталната ера кога се станува инстант и брзо поимот љубов делува како научна фантастика. Баба и дедо во градски превоз покажале дека и после многу ...

ВИДЕО: Сцена од автобус која стана хит на интернет – „Ако ова не е љубов, не знам што е“

Курир - 02.10.2019

Не им верувајте на оние кои велат дека со тек на време љубовта исчезнува во станува навика. Во дигиталната ера кога се станува инстант и брзо поимот љубов делува како научна фантастика. Баба и дедо во градски превоз покажале дека и после многу ...