TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Резултати: 15 вести
-

Стерјовски бара објаснување од премиерот Рама зошто нема легализација на дивоградбите во Пустец

MakPress - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...

Стерјовски бара премиерот Рама да обајсни зошто нема легализација на дивоградбите во Пустец

Нетпрес - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...

Стерјовски бара објаснување од премиерот Рама зошто нема легализација на дивоградбите во Пустец

Вечер Прес - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...

Стерјовски до Рама: Зошто нема легализација на дивоградбите во Пустец?

МКД - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...

Стерјовски бара објаснување од премиерот Рама зошто нема легализација на дивоградбите во Пустец

ММС - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...

Стерјовски бара објаснување од премиерот Рама зошто нема легализација на дивоградбите во Пустец

OhridNews - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...

Стерјовски до Рама: ЗОШТО НЕМА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА ДИВОГРАДБИТЕ ВО ПУСТЕЦ

Вечер - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...

СТЕРЈОВСКИ ДО РАМА: Зошто од цела Албанија само во Пустец не е легализирана ниту една дивоградба?

Денешен - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...

Стерјовски бара објаснување од премиерот Рама зошто нема легализација на дивоградбите во Пустец

Канал5 - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и процесо ...

Стерјовски бара објаснување од премиерот Рама зошто нема легализација на дивоградбите во Пустец

24Инфо - 23.01.2021

Пратеникот на македонската партија – Македонска алијанса за европска интеграција, Васил Стерјовски, до Собранието на Албанија поднесе барање, премиерот Еди Рама на пленарна седница да даде објаснувања во врска со проблемите на сопственоста и ...