TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Резултати: 7 вести
-

Сè уште се бара дефектот поради кој нема вода во тетовските села Фалише и Сараќино

Бриф - пред: 1 час

Дефектот на водоводната мрежа поради што нема водоснабдување во тетовските села Фалише и Сараќино сè уште не е откриен и затоа повеќе деновиве трае состојбата, објаснуваат од работната единица „Водовод“ при Јавното комуналнопретријатие „Тетово“.

Сè уште се бара дефектот поради кој нема вода во тетовските села Фалише и Сараќино

MakPress - пред: 1 час

Дефектот на водоводната мрежа поради што нема водоснабдување во тетовските села Фалише и Сараќино сè уште не е откриен и затоа повеќе деновиве трае состојбата, објаснуваат од работната единица „Водовод“ при Јавното комуналнопретријатие „Тетово“.

Сè уште се бара дефектот поради кој нема вода во тетовските села Фалише и Сараќино

Опсервер - пред: 1 час

– Дефектот на водоводната мрежа поради што нема водоснабдување во тетовските села Фалише и Сараќино сè уште не е откриен и затоа повеќе деновиве трае состојбата, објаснуваат од работната единица „Водовод“ при Јавното комуналнопретријатие „Тетово“.

Тетовско Фалише трет ден без вода за пиење

Вечер Прес - пред: 16 часа

Жителите на селото Фалише алармираат дека три дена немаат вода за пиење. Мештаните велат дека иако контактирале со надлежните од ЈКП Тетово не добиле одговор што е причината за немањето вода.

Тетовско Фалише трет ден без вода за пиење

Опсервер - пред: 16 часа

– Жителите на селото Фалише алармираат дека три дена немаат вода за пиење. Мештаните велат дека иако контактирале со надлежните од ЈКП Тетово не добиле одговор што е причината за немањето вода.

21 век: Село во Македонија, трет ден по ред остана без вода за пиење - надлежните молчат

Press24 - пред: 16 часа

Жителите на селото Фалише алармираат дека три дена немаат вода за пиење. Мештаните велат дека иако контактирале со надлежните од ЈКП Тетово не добиле одговор што е причината за немањето вода.

Тетовско Фалише трет ден без вода за пиење

Курир - пред: 16 часа

Жителите на селото Фалише алармираат дека три дена немаат вода за пиење. Мештаните велат дека иако контактирале со надлежните од ЈКП Тетово не добиле одговор што е причината за немањето вода.