TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Резултати: 1 вести
-

КОВИД-19 ВО МАКЕДОНИЈА: Бранот не стивнува, како цунами со трицифрен број на новозаболени

Денешен - 26.09.2020

Во текот на минатата недела бројката на нови случаи на КОВИД-19 се движеше околу 10 проценти од тестираните и во најголем дел на дневно ниво таа беше трицифрена, со исклучок на вторникот кога од 1.618 тестирани беа регистрирани 88 нови случаи.