TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Маркоски: Арсовска типично за ВМРО-ДПМНЕ – Нема пари за БРТ, за Униуверзална, за автобуси, за бесплатен превоз

Frontline - 08.08.2022

Активистот Гоце Маркоски со коментар на Фјесбук , реагира на тоа што градоначалничката на Скопје Данела Арсовска бара од Владата дополнителни пари за реконструкцијата на Универзална сала. Универзалната сала стои недовршена веќе седум години.

Направени се измени во проектот: Ќе продолжи ли конечно обновата на Универзална сала?

Слободен Печат - 08.08.2022

Од Град Скопје објаснуваат дека е стигнато ново техничко решение од проектантот врз основа на кое е неопходно да се изврши измена на првичниот договор за којшто Град Скопје има поднесено допис до Владата.

Арсовска бара плус пари од Владата за реконструкција на Универзална сала

Сакам да кажам - 08.08.2022

Градоначалничката Данела Арсовска бара од Владата дополнителни пари за реконструкцијата на Универзална сала. Град Скопје за проектот за реновирањето на надворешноста и покривот на концертната сала лани, за време на мандатот на ексградоначалникот ...

Арсовска бара уште пари од Владата за Универзална сала

Zoom - 08.08.2022

Градоначалничката Данела Арсовска бара од Владата дополнителни пари за реконструкцијата на Универзална сала, објави порталот „Сакам да кажам“. Град Скопје за проектот за реновирањето на надворешноста и покривот на концертната сала лани, за време на ...