TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

УФЦ борецот Смит ја доби борбата за – живот или смрт!

Вечер - 08.04.2020

Драматична ситуација се одвивала во куќата на УФЦ борецот Ентони Смит, откако крадец се обидел да влезе во неговиот дом поради што морала да реагира и полицијата во американската сојузна држава – Небраска.

Крадец направил голема грешка, влегол во дом на ултимејт фајт борец!

Спортманија - 08.04.2020

Ентони Смит прво бил исплашен, а потоа тргнал на сè или ништо. Некогашниот предизвикувач за УФЦ титулата во полутешка категорија, Ентони Смит, пред некоја вечер имал голема непријатност, кај него дома среде ноќ влегол крадец.

Ентони Смит претепа провалник (ВИДЕО)

IPON - 08.04.2020

Поранешниот предизвикувач за титулата на УФЦ во полутешка категорија, Ентони Смит, пред некоја вечер имал голема непријатност, кај него дома среде ноќ влегол крадец. Смит прво се плашел бидејќи мислел дека крадецот има оружје, а потоа набрзина го ...