TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Агусин Алмодобар: Груевски е пример за многу политичари во Европа

Курир - 05.12.2016

Задоволство е лично да се види големиот напредок кој го постегнавте за Македонија да стане напредна земја и една од најпосакуваните во годините кои следат. Извонредна земја со огромен потенцијал и луѓе кои и во ладни услови успеваат да напредуваат.

Агусин Алмодобар: Груевски е пример за многу политичари во Европа

Lider - 05.12.2016

Задоволство е лично да се види големиот напредок кој го постегнавте за Македонија да стане напредна земја и една од најпосакуваните во годините кои следат. Извонредна земја со огромен потенцијал и луѓе кои и во ладни услови успеваат да напредуваат.

Агусин Алмодобар: Груевски е човек од збор со одлични проекти

Пулс24 - 05.12.2016

Задоволство е лично да се види големиот напредок кој го постигнавте за Македонија да стане напредна земја и една од најпосакуваните во годините кои следат. Извонредна земја со огромен потенцијал и луѓе кои и во ладни услови успеваат да напредуваат.

Агусин Алмодобар: Груевски е пример за многу политичари во Европа

Република - 05.12.2016

Задоволство е лично да се види големиот напредок кој го постегнавте за Македонија да стане напредна земја и една од најпосакуваните во годините кои следат. Извонредна земја со огромен потенцијал и луѓе кои и во ладни услови успеваат да напредуваат.

Агусин Алмодобар: Груевски е пример за многу политичари во Европа

Вечер Прес - 05.12.2016

Задоволство е лично да се види големиот напредок кој го постегнавте за Македонија да стане напредна земја и една од најпосакуваните во годините кои следат. Извонредна земја со огромен потенцијал и луѓе кои и во ладни услови успеваат да напредуваат.

АЛМОДОБАР: Груевски е пример за многу европски политичари (ВИДЕО)

Телеграф - 05.12.2016

Политиката која ја води вашата партија го следи моделот на европски идеали исто како што и Шпанија е предводен од народна партија на Рахој, а тоа е да се бориме за нови работни места и иднина за сите особено за младите, рече тој.

Алмодобар: Груевски е пример за многу политичари во Европа

Нетпрес - 05.12.2016

Задоволство е лично да се види големиот напредок кој го постегнавте за Македонија да стане напредна земја и една од најпосакуваните во годините кои следат. Извонредна земја со огромен потенцијал и луѓе кои и во ладни услови успеваат да напредуваат.