TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„РеПлатформа“ – едукативно-уметничка соработка на предавачи од САД и студенти од ФМУ

1tv - 14.11.2018

Во рамки на програмата „Номад ту Номад“, која е активност на кореографката Искра Шукарова и дел од НВО Номад танц академија Македонија и Факултетот за музичка уметност на УКИМ, од 11 до 15 ноември предавачи гости се Чарлс Слендер Вајт и Лијан Бурнс ...

„РеПлатформа“ – едукативно-уметничка соработка на предавачи од САД и студенти од ФМУ

А1 On - 14.11.2018

Во рамки на програмата „Номад ту Номад“, која е активност на кореографката Искра Шукарова и дел од НВО Номад танц академија Македонија и Факултетот за музичка уметност на УКИМ, од 11 до 15 ноември предавачи гости се Чарлс Слендер Вајт и Лијан Бурнс ...

„РеПлатформа“ – едукативно-уметничка соработка на предавачи од САД и студенти од ФМУ

Република - 14.11.2018

Во рамки на програмата „Номад ту Номад“, која е активност на кореографката Искра Шукарова и дел од НВО Номад танц академија Македонија и Факултетот за музичка уметност на УКИМ, од 11 до 15 ноември предавачи гости се Чарлс Слендер Вајт и Лијан Бурнс ...

„РеПлатформа“ – едукативно-уметничка соработка на предавачи од САД и студенти од ФМУ

Радио МОФ - 14.11.2018

Во рамки на програмата „Номад ту Номад“, која е активност на кореографката Искра Шукарова и дел од НВО Номад танц академија Македонија и Факултетот за музичка уметност на УКИМ, од 11 до 15 ноември предавачи гости се Чарлс Слендер Вајт и Лијан Бурнс ...