TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зоран Петровски е именуван за нов претседател на Управен одбор на АДИНГ АД Скопје

Фактор - 25.11.2021

Зоран Петровски дипл.инж.архитект, е новиот Претседател на Управен одбор и генерален директор на АДИНГ АД, Скопје. Станува збор за првиот и долгогодишен соработник на досегашниот носител на оваа прва функција во компанијата Благоја Дончев, кој ...

По смртта на Дончев, назначен нов директор на Адинг

Фактор - 25.11.2021

Зоран Петровски, дипломиран инженер архитект е нов директор на Адинг. Тој ќе раководи со компанијата по смртта на Благој Дончев кој почина минатиот месец. Петровски ќе биде нов претседател на Управниот одбор „Се овластува претседателот на Управниот ...

Зоран Петровски е именуван за нов претседател на Управен одбор на АДИНГ АД Скопје

Бизнис Вести - 25.11.2021

Зоран Петровски дипл.инж.архитект, е новиот Претседател на Управен одбор и генерален директор на АДИНГ АД, Скопје. Станува збор за првиот и долгогодишен соработник на досегашниот носител на оваа прва функција во компанијата Благоја Дончев, кој ...

Зоран Петровски е именуван за нов претседател на управен одбор на АДИНГ АД Скопје

Црнобело - 25.11.2021

Зоран Петровски дипл.инж.архитект, е новиот Претседател на Управен одбор и генерален директор на АДИНГ АД, Скопје. Станува збор за првиот и долгогодишен соработник на досегашниот носител на оваа прва функција во компанијата Благоја Дончев, кој ...

Зоран Петровски нов претседател на Управниот одбор на „Адинг“

Независен - 25.11.2021

Дипломираниот инженер архитект Зоран Петровски е новиот Претседател на Управниот одбор и генерален директор на АДИНГ АД, Скопје, соопштија од компанијата. Станува збор за првиот и долгогодишен соработник на досегашниот носител на оваа прва функција ...