TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(Видео) Јас можам да се туркам и на рацете: кочанчанец го продава својот инвалиден скутер, парите ќе ги намени за ...

Макфакс - 27.02.2024

Кочаначанецот Благојчо Ѓоргиев реши да го проддаде неговиот скутер за хендикепирани и покрај здравствениот проблем, а парите како што вели, сака да ги донира за лекување за младиот Леонид Индов, кој е во Виена.

(Видео) За Лео, Благојчо Ѓоргиев од Кочани на продажба го стави својот скутер за хендикепирани

еМагазин - 27.02.2024

Граѓаните продолжуваат со низа иницијативи и хуманитарни акции да му помогнат на младиот , на кој му е потребна нашата помош за да го продолжи лекувањето во Виена, Австрија. Еден од нив е и , кој на продажба за Лео го стави својот скутер за ...

ГО ПРОДАВА СВОЈОТ СКУТЕР ЗА ДА МУ ПОМОГНЕ НА ЛЕОНИД! Трогателно хуман гест на кочанчанец, кој и самиот е во количка

+инфо - 26.02.2024

Фала му на Бога, јас можам и со рацете да се туркам - вели Благојчо Ѓоргиев. Кочаначанецот Благојчо Ѓоргиев и покрај својот здравствен проблем реши да го продаде својот скутер за хендикепирани , а парите да ги донира за лекување за младиот Леонид ...

ЃОРЃИЕВСКИ: Инвалидниот скутер кој Благојчо го продава ќе остане кај него – уплатив 30.000 денари за лекувањето на Лео

Денешен - 26.02.2024

Орце ЃОРЃИЕВСКИ, градоначалник на Кисела Вода Инвалидниот скутер кој Благојчо го продава ќе остане кај него – уплатив 30.000 денари за лекувањето на Лео! На почеток, морам да кажам дека Благојчо е еден од многуте херои кои ги има Македонија, човек ...

Скопски градоначалник уплати пари за лекување на Леонид: Бажо, нема да се туркаш на раце - скутерот ќе остане за тебе

Press24 - 26.02.2024

Градоначалникот на општина Кисела Вода, Орце Ѓорѓиевски. уплати 30.000 денари на сметката за лекување на младиот Леонид Индов кој неколку недели е во Виена, но државата се уште нема одобрено финансиски средства.

Капа доле: Кочанчанец го продава својот инвалиден скутер - парите ќе одат за лекување за Леонид

Press24 - 26.02.2024

Кочаначанецот Благојчо Ѓоргиев и покрај својот здравствен проблем реши да го продаде инвалидниот скутер, а парите од него да одат за лекување за младиот Леонид кој неколку недели веќе е во Виена, но државата не одобрува пари за третманите.

(ВИДЕО) ХУМАН ГЕСТ НА КОЧАНЧАНЕЦ: Кој ќе уплати 30.000 денари на сметка на Леонид, слободно нека дојде да го земе ...

Фактор - 26.02.2024

Благојчо Ѓоргиев од Кочани и покрај својот здравствен проблем реши да го продаде својот скутер за хендикепирани, а парите да ги донира за лекување за младиот Леонид Индов, кој неколку недели е во Виена, но државата не одобрува пари за неговите ...

ЃОРЃИЕВСКИ: Уплатив 30.000 денари, инвалидниот скутер кој Благојчо го продава ќе остане кај него

Фактор - 26.02.2024

Орце Ѓорѓиевски, градоначалникот на Кисела Вода уплатил пари за лекувањето на Леонид Индов кој е во Виена. „Инвалидниот скутер кој Благојчо го продава ќе остане кај него – уплатив 30.000 денари за лекувањето на Лео! На почеток, морам да кажам дека ...

Градоначалникот на Кисела Вода со хуман гест: Уплати 500 евра за лекување на младиот Лео

Скопје инфо - 27.02.2024

Орце Ѓорѓиевски, градоначалникот на Кисела Вода, уплати пари за лекувањето на Леонид Индов кој е во Виена. - Инвалидниот скутер кој Благојчо го продава ќе остане кај него - уплатив 30.000 денари за лекувањето на Лео! На почеток, морам да кажам дека ...

(Видео) Јас можам да се туркам и на рацете: кочанчанец го продава својот инвалиден скутер, парите ќе ги намени за ...

Опсервер - 27.02.2024

Кочаначанецот Благојчо Ѓоргиев реши да го проддаде неговиот скутер за хендикепирани и покрај здравствениот проблем, а парите како што вели, сака да ги донира за лекување за младиот Леонид Индов, кој е во Виена.

Јас можам да се туркам и на рацете: кочанчанец го продава својот инвалиден скутер, парите ќе ги намени за лекување на ...

MTM - 27.02.2024

Кочаначанецот Благојчо Ѓоргиев реши да го проддаде неговиот скутер за хендикепирани и покрај здравствениот проблем, а парите како што вели, сака да ги донира за лекување за младиот Леонид Индов, кој е во Виена.

„БАЖО, НЕМА ДА ТУРКАШ НА РАЦЕ“ Благојчо ќе го задржи скутерот, Орце Ѓорѓиевски уплати 30.000 денари за лекувањето на ...

+инфо - 27.02.2024

Објавата на Благојче ме трогна, вели дека тој има сила да се турка и на раце само Лео да оздрави. Не Бажо, нема да се туркаш на раце. Скутерот ќе остане за тебе, а ќе го станеме и Лео на нозе.

[ВИДЕО] Јас можам да се туркам и на рацете: Кочанчанец го продава својот инвалиден скутер, парите ќе ги намени за ...

Точка - 27.02.2024

Кочаначанецот Благојчо Ѓоргиев реши да го проддаде неговиот скутер за хендикепирани и покрај здравствениот проблем, а парите како што вели, сака да ги донира за лекување за младиот Леонид Индов, кој е во Виена.