TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

СОВЕТИ: Што да направите при грмотевици и невреме?

Женски магазин - 12.06.2018

При невреме и грмотевици доколку сте на отворено, веројатно првиот ваш инстинкт ќе биде да се засолнете под некое дрво. Тоа ни случајно немојте да го правите, посебно ако во прашање е осамено дрво, затоа што има голема шанса гром да удри во него.

Само вака можете да бидете сигурни од удар од гром: Кога грми, овие работи задолжително направете ги

Сител - 12.06.2018

Знаете ли што смеете, а што никако не смеете да правите кога сте на отворено за време на невреме. И не само на отворено- летните непогоди можат да се случат во секој момент, а секој од тие различни ситуации бара поинаков пристап за да се осигурате ...

Само вака можете да бидете сигурни од удар од гром: Што да правите, а што не кога грми

Курир - 12.06.2018

Знаете ли што смеете, а што никако не смеете да правите кога сте на отворено за време на невреме. И не само на отворено- летните непогоди можат да се случат во секој момент, а секој од тие различни ситуации бара поинаков пристап за да се осигурате ...

Само вака можете да бидете сигурни од удар од гром

Пулс24 - 12.06.2018

Знаете ли што смеете, а што никако не смеете да правите кога сте на отворено за време на невреме. И не само на отворено- летните непогоди можат да се случат во секој момент, а секој од тие различни ситуации бара поинаков пристап за да се осигурате ...