TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ангеловска: Дел од финансискиот товар би требало да понесе и администрацијата

Алсат-М - 08.04.2020

Во услови кога работното време на администрацијата е од 08:00 до 14:00 часот и кога вработените одат на работа преку еден ден, министерката за економија, Нина Ангеловска, смета дека платите на административците би требало да бидат намалени.

Ангеловска најави дека платите на административците сепак ќе се кратат

Република - 09.04.2020

Во услови кога работното време на администрацијата е од 08:00 до 14:00 часот и кога вработените одат на работа преку еден ден, министерката за економија, Нина Ангеловска, смета дека платите на административците би требало да бидат намалени.

Ангеловска најави намалување на платите на администрацијата

PressingTV - 09.04.2020

Во услови кога работното време на администрацијата е од 08:00 до 14:00 часот и кога вработените одат на работа преку еден ден, министерката за економија, Нина Ангеловска, смета дека платите на административците би требало да бидат намалени.