TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На сопругот му ја испратила оваа фотографија, а тој веднаш поднел развод: Ја издаде еден детаљ

Сител - 17.05.2018

На интернет кружи фотографија од девојка која ја оставил мажот откако му ја испратила оваа фотографија. Мажот бил воодушевен што ќе ја види сопругата по службениот пат од две недели, но ова не го очекувал.

Му испратила фотографија на сопругот, а тој веднаш побарал развод – ја издал еден детаљ (ФОТО)

Маркукуле - 17.05.2018

Приказната за оваа фотографија гласи вака: Деловен маж мора итно да оди на службено патување и веднаш откако пристигнал ја побарал својата жена за да и каже дека се е во ред, меѓутоа, жена не се јавувала со часови.

На сопругот му ја испратила оваа фотографија, а тој веднаш поднел развод видете зашто

24Инфо - 17.05.2018

На сопругот му ја испратила оваа фотографија, а тој веднаш поднел развод видете зашто На интернет кружи фотографија од девојка која ја оставил мажот откако му ја испратила оваа фотографија.

На сопругот му ја испратила оваа фотографија, а тој веднаш поднел развод – еве зашто

iPortal - 17.05.2018

На интернет кружи фотографија од девојка која ја оставил мажот откако му ја испратила оваа фотографија. Мажот бил воодушевен што ќе ја види сопругата по службениот пат од две недели, но ова не го очекувал.