TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

А1 On - 12.07.2018

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања.

Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Стандард - 12.07.2018

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања.

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Локално - 12.07.2018

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања.

САД: Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

Либертас - 12.07.2018

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања.

Функционер на ФБИ обвинет за политичка пристрасност во истрагите за Трамп и Клинтон

CivilMedia - 13.07.2018

Високиот функционер на американската безбедносна служба ФБИ Питер Строк денеска сведочеше пред Конгресот, каде републиканските конгресмени го сослушуваа за политичките злоупотреби на ФБИ во предизборната кампања.