TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Лудо или логично? Теретана се прогласила за црква за да избегне затворање

Точка - 23.10.2020

Популарната спортска сала во Краков, Полска, успеала да остане отворена и покрај новите мерки против ширењето на коронавирусот, прогласувајќи се за продавница во која луѓето можат да 'тестираат' опрема за одредена сума, но и црква која нуди 'верски ...

Теретана се прогласила за продавница и црква, за да не ја затворат поради строгите мерки

Канал5 - 22.10.2020

Популарна теретана во полскиот град Краков, успеа да остане отворена и покрај новите мерки против ширењето на коронавирусот, прогласувајќи се за продавница каде што луѓето можат да „тестираат“ опрема и црква што нуди „верски состаноци“.

Теретана се прогласила за црква, за да избегне затворање

Вечер Прес - 22.10.2020

Популарна теретана во Краков, Полска успеала да остане отворена и покрај новите мерки против ширењето на коронавирусот, прогласувајќи се за продавница во која луѓето можат да тестираат опрема, но и за црква која нуди „верски состаноци“ за ...

Теретана се прогласила за црква за да избегне затворање

+инфо - 22.10.2020

Популарна теретана во Краков, Полска успеала да остане отворена и покрај новите мерки против ширењето на коронавирусот, прогласувајќи се за продавница во која луѓето можат да тестираат опрема, но и за црква која нуди верски состаноци за промовирање ...