TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

Слободен Печат - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

Независен - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Започна вакцинацијата на наставниците од општина Карпош

Фокус - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Започна вакцинацијата на наставниците од општина Карпош

Канал5 - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Богоев: Наставниците согласни дека вакцината е гаранција за безбеден почеток на новата учебна година

Слободен Печат - 07.04.2021

Градоначалникот на Карпош Стефан Богоев на својот Твитер профил објави фотографии од наставниците кои попладнево биле вакцинирани. Тој им се заблагодари за одговорноста и за тоа што се грижат за јавното здравје и за новите генерации.

Богоев: Наставниците согласни дека вакцината е гаранција за безбеден почеток на новата учебна година

ТВ21 - 07.04.2021

Градоначалникот на Карпош Стефан Богоев на својот Твитер профил објави фотографии од наставниците кои попладнево биле вакцинирани. Тој им се заблагодари за одговорноста и за тоа што се грижат за јавното здравје и за новите генерации.

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

Вечер Прес - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

Либертас - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Започна вакцинацијата на наставниците од општина Карпош

Република - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Денеска почна имунизацијата на наставниците од Карпош

Lider - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во таа општина. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

Опсервер - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

24Инфо - 07.04.2021

Денеска, започна имунизацијата за наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи предвид дека се во постојан контакт со ...

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

MakPress - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

Локално - 07.04.2021

Денеска, започна имунизацијата за наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи предвид дека се во постојан контакт со ...

Започна вакцинацијата на наставниците од Карпош

Frontline - 07.04.2021

Од Општина Карпош соопштија дека денеска започнала имунизацијата на наставниот кадар од основните училишта во општина Карпош. – Во претстојните осум денови, ќе се врши вакцинација на наставниците кои одржуваат настава со физичко присуство, имајќи ...