TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отворен повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана, ...

еМагазин - 12.01.2018

Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на Меѓународната бизнис академија (IBA – International Business Academy, Master ...

Отворен повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана, ...

Фактор - 12.01.2018

Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на Меѓународната бизнис академија ( IBA – International Business Academy, ...

Отворен повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана, ...

Бизнис Вести - 12.01.2018

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера! Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на ...

Отворен повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана, ...

Lady - 12.01.2018

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера! Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на ...

Отворен повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана, ...

МакМода - 12.01.2018

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера! Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на ...

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера!

Денар - 12.01.2018

Отворен повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана, во Скопје Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар ...

Отворен повик за постдипломски студии на Меѓународна бизнис академија

Радио МОФ - 12.01.2018

Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на Меѓународната бизнис академија (IBA – International Business Academy, Master ...

Повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана во ...

Бизнис Инфо - 12.01.2018

Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на Меѓународната бизнис академија (IBA – International Business Academy, Master ...

Отворен повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана, ...

Студенти - 12.01.2018

Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на Меѓународната бизнис академија ( IBA – International Business Academy, ...

Отворен повик за студирање на постдипломските студии на Меѓународната бизнис академија на Економски факултет – Љубљана ...

Smartportal - 12.01.2018

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера! Скопје, (12.01.2018) Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на ...

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера!

Пулс24 - 12.01.2018

Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на Меѓународната бизнис академија (IBA – International Business Academy, Master ...

Можност за успешно искачување кон врвот во вашата професионална кариера!

Банкарство.мк - 12.01.2018

Пред еден месец Државниот Економски факултет – Љубљана при Универзитетот на Словенија, преку својот Регионален центар во Скопје, го отвори уписот на постдипломски студии на Меѓународната бизнис академија ( IBA – International Business Academy, ...