TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наградени првенците на генерација во општина Аеродром

Слободен Печат - 17.09.2019

Општина Аеродром за прв пат од своето постоење ја воведе оваа парична награда со цел да се стимулира талентот на учениците и да се мотивираат за постигнување уште поголеми успеси Пофалници и еднократна парична награда во висина од 10.000 денари ...

По 10.000 денари за првенците на генерација

Вечер - 17.09.2019

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин им додели пофалници и еднократна парична награда во висина од 10.000 денари на осумте најдобри ученици од основните училишта од општината за учебната 2018/2019 година.

Парични награди за првенците на генерацијата во општина Аеродром

Макфакс - 17.09.2019

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин им додели пофалници и еднократна парична награда во висина од 10 илјади денари на осумте најдобри ученици од основните училишта од Општината за учебната 2018/2019 година.

Проект на четвртоодделенци од ООУ „Лазо Трповски“ награден во Берлин

Н.Македонија - 17.09.2019

Ученици од ООУ „Лазо Трповски“ неодамна освоија награда на Меѓународниот училиштен натпревар за воздушен и вселенски сообраќај, кој традиционално се одржува во Берлин, Германија. Заедничкиот проект подготвен од учениците од 4-а одделение „Летаме во ...

Парични награди за првенците на генерација во Општина Аеродром

Скопје1 - 17.09.2019

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, денеска им додели пофалници и еднократна парична награда во висина од 10 илјади денари на осумте најдобри ученици од основните училишта од Општината за учебната 2018/2019 година.

Парични награди за првенците на генерација во Општина Аеродром

24Инфо - 17.09.2019

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин им додели пофалници и еднократна парична награда во висина од 10 илјади денари на осумте најдобри ученици од основните училишта од Општината за учебната 2018/2019 година.

Парични награди за првенците на генерација во Аеродром

Скопје инфо - 17.09.2019

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, денеска им додели пофалници и еднократна парична награда во висина од 10 илјади денари на осумте најдобри ученици од основните училишта од Општината за учебната 2018/2019 година.

По 10.000 денари за првенците на генерација во Општина Аеродром

Бизнис Вести - 17.09.2019

Градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин, денеска им додели пофалници и еднократна парична награда во висина од 10 илјади денари на осумте најдобри ученици од основните училишта од Општината за учебната 2018/2019 година.