TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По 50 години Штип доби осум нови апарати за физикална терапија што чинат 50.000 евра

Сакам да кажам - 15.05.2019

Центарот за физикална медицина и рехабилитација во Штип кој згрижува пациенти од цела Македонија доби осум нови мултифункционални апарати, а утре ќе добие уште еден кој ќе биде првиот и единствен од ваков вид кај нас.

Нови апарати на одделението за физикална терапија во Штип

MakPress - 15.05.2019

Осум нови апарати доби Физикалната терапија „Кежовица“ при Клиничка болница-Штип. Директорот на Клиничка болница-Штип, Ален Ѓеорѓијев на денешната прес-конференција истакна дека станува збор за современа апаратура, со цел подобри и поквалитетни ...

По 50 години штипската физикална терапија доби нови апарати

ММС - 15.05.2019

По повеќе од 50 години Физикалната терапија при штипската Клиничка болница, доби нови осум апарати. Вредоста на новата апаратура која што во голема мера ќе го олесни процесот на рехабилитација на пациентите чини 30.000 евра, а обезбедени од ...