TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бесплатна апликација го наоѓа вашиот двојник во портретите од музеите

Факултети - 13.01.2018

Фото: Twitter Девелоперите од бесплатната апликација „Google Arts & Culture App“ на интернет-корисниците им овозможија да прикачуваат сопствено селфи со надеж дека ќе го пронајдат нивниот двојник во огромната дигитална колекција.

Бесплатна апликација го наоѓа вашиот двојник во портретите од музеите

USB - 13.01.2018

Програмерите на бесплатната апликација „Google Arts & Culture App“ на интернет-корисниците им овозможија да прикачуваат сопствено селфи со надеж дека ќе го пронајдат нивниот двојник во огромната дигитална колекција.