TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВЕРИЖНА СООБРАЌАЈКА МЕЃУ ДЕЛЧЕВО И КАМЕНИЦА Сообраќајот е во прекин

+инфо - 24.11.2022

Во судирот учествувале три возила и еден камион, велат очевидци на настанот. Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на регионалниот пат Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за селото Бигла, ...

Верижна сообраќајка на патот Делчево-Македонска Каменица - сообраќајот во прекин

Скопје инфо - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Поради верижна сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

MakPress - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка в прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Поради верижна сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

24Инфо - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Сообраќајна несреќа на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион

Курир - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Поради верижна сообраќајка во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Кајгана - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Тешка верижна сообраќајка, во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

ММС - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Сообраќајка на патот Делчево – Македонска Каменица, возило со странски таблички се обидело да помине камион

Нетпрес - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Тешка верижна сообраќајка, во прекин сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Press24 - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Верижна сообраќајка на патот Делчево – Македонска Каменица

Фокус - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...

Верижна сообраќајка на патот Делчево – Македонска Каменица

Либертас - 24.11.2022

Поради верижна сообраќајка во прекин e сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица. Сообраќајката се случила во близина на патот кој води за село Бигла, а според информации на очевидци кои ги потврдија и од делчевската полиција, во ...