TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

Н.Македонија - 15.04.2019

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност беше промовирана на денешното одбележување на 15 Април – Светскиот ден на уметноста. Изданието е проект на Центарот за визуелна комуникација „Ефектива“, а автор на ...

Промовирана првата енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

МКД - 15.04.2019

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност беше промовирана на денешното одбележување на 15 Април – Светскиот ден на уметноста. Изданието е проект на Центарот за визуелна комуникација „Ефектива", а автор на ...

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

1tv - 15.04.2019

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност беше промовирана на денешното одбележување на 15 Април – Светскиот ден на уметноста. Изданието е проект на Центарот за визуелна комуникација „Ефектива“, а автор на ...

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

Вечер - 15.04.2019

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност беше промовирана на денешното одбележување на 15 Април – Светскиот ден на уметноста. Изданието е проект на Центарот за визуелна комуникација „Ефектива“, а автор на ...

Промовирана прва енциклопедија за деца

+инфо - 15.04.2019

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност беше промовирана на денешното одбележување на 15 Април – Светскиот ден на уметноста. Изданието е проект на Центарот за визуелна комуникација „Ефектива“, а автор на ...

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

Опсервер - 15.04.2019

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност беше промовирана на денешното одбележување на 15 Април – Светскиот ден на уметноста. Изданието е проект на Центарот за визуелна комуникација „Ефектива“, а автор на ...

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

MakPress - 15.04.2019

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност беше промовирана на денешното одбележување на 15 Април – Светскиот ден на уметноста. Изданието е проект на Центарот за визуелна комуникација „Ефектива“, а автор на ...

Енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

Окно - 16.04.2019

Современата македонска уметност станува подостапна за најмладите кои за оваа тема ќе можат да читаат и да се информираат во првата Енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност.

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

Слободен Печат - 16.04.2019

Изданието беше промовирано во рамките на настанот за одбележување на 15 Април – Светскиот ден на уметноста Современата македонска уметност станува подостапна за најмладите кои од денеска за оваа тема ќе можат да читаат и да се информираат во првата ...

Прва енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност

Точка - 16.04.2019

Современата македонска уметност станува подостапна за најмладите кои од денеска за оваа тема ќе можат да читаат и да се информираат во првата Енциклопедија за деца за основоположниците на современата македонска уметност.