TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пролетна еко акција „За почиста и позелена Битола“

Опсервер - 18.03.2023

– Општина Битола и јавното претпријатие „Комуналец“, почнуваат со реализација на проектот „Сите за почиста и позелена Битола“ во која освен локалната самоуправа ќе се вклучат општествено одговорни компании, правни и физички лица од градот.

“Сите за почиста и позелена Битола“, голема пролетна акција на Општина Битола и ЈП “Комуналец“

Битола Њуз - 18.03.2023

Со првите пролетни денови, Општина Битола и јавното претпријатие “Комуналец“, започнуваат со реализација на активностите кои се дел од проектот „Сите за почиста и позелена Битола“. Првата организирана акција за засадување на нови садници и ...

Пролетна еко акција „За почиста и позелена Битола“

MakPress - 18.03.2023

Општина Битола и јавното претпријатие „Комуналец“, почнуваат со реализација на проектот „Сите за почиста и позелена Битола“ во која освен локалната самоуправа ќе се вклучат општествено одговорни компании, правни и физички лица од градот.