TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Натпреварите во Германија ќе бидат без публика до крајот на 2020 година

Независен - 08.04.2020

Натпреварите во Бундеслигата, најверојатно, ќе се играат без публика, не само до крајот на оваа сезона, туку и до крајот на 2020 година. Ова го изјави во интервју за „Њујорк Тајмс“ главниот извршен директор на Лигата, Кристијан Заиферт.

Заифер: Натпреварите од Бундеслигата ќе се играат без публика

А1 On - 08.04.2020

Натпреварите во Бундеслигата, најверојатно, ќе се играат без публика, не само до крајот на оваа сезона, туку и до крајот на 2020 година. Ова го изјави во интервју за „Њујорк Тајмс“, главниот извршен директор на Лигата, Кристијан Заиферт.

Бундеслига: До крајот на годината натпреварите ќе се играат без публика

+инфо - 08.04.2020

Натпреварите во Бундеслигата, најверојатно, ќе се играат без публика, не само до крајот на оваа сезона, туку и до крајот на 2020 година. Ова го изјави во интервју за „Њујорк Тајмс“ главниот извршен директор на Лигата, Кристијан Заиферт.

Натпреварите во Германија ќе бидат без публика до крајот на 2020 година

Опсервер - 08.04.2020

Минхен, 8 април 2020 () – Натпреварите во Бундеслигата, најверојатно, ќе се играат без публика, не само до крајот на оваа сезона, туку и до крајот на 2020 година. Ова го изјави во интервју за „Њујорк Тајмс“ главниот извршен директор на Лигата, ...

Натпреварите во Германија ќе бидат без публика до крајот на 2020 година

Вечер - 08.04.2020

Натпреварите во Бундеслигата, најверојатно, ќе се играат без публика, не само до крајот на оваа сезона, туку и до крајот на 2020 година. Ова го изјави во интервју за „Њујорк Тајмс” главниот извршен директор на Лигата, Кристијан Заиферт.

Натпреварите во Германија ќе бидат без публика до крајот на 2020 година

MakPress - 09.04.2020

Натпреварите во Бундеслигата, најверојатно, ќе се играат без публика, не само до крајот на оваа сезона, туку и до крајот на 2020 година. Ова го изјави во интервју за „Њујорк Тајмс“ главниот извршен директор на Лигата, Кристијан Заиферт.