TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

КРИЗАТА ЈА УНИШТИ МРЕЖАТА НА ЛЕТОВИ: Емирејтс Ерлајнс ќе ги обнови линиите за 4 години

Фактор - 01.06.2020

На aвиокомпанијата Емирејтс Ерлајнс ќе и требаат 4 години да ги обнови летовите. Мрежата на летови е скоро уништена поради пандемијата на новиот коронавирус. Авиокомпанијата со седиште во Дубаи, сообраќаше на 157 дестинации во 83 земји пред да ги ...

За обновување на летовите на „Емирејтс Ерлајнс“ потребни четири години

Вечер Прес - 01.06.2020

Претседателот на „Емирејтс Ерлајнс“, Тим Кларк изјави денеска дека на авиокомпанијата ќе и бидат потребни четири години за да ја обнови мрежата на летови, која е речиси уништена поради пандемијата на новиот коронавирус.

За обновување на летовите на „Емирејтс Ерлајнс“ потребни четири години

Курир - 01.06.2020

Претседателот на „Емирејтс Ерлајнс“, Тим Кларк изјави денеска дека на авиокомпанијата ќе и бидат потребни четири години за да ја обнови мрежата на летови, која е речиси уништена поради пандемијата на новиот коронавирус.

За обновување на летовите на „Емирејтс Ерлајнс“ потребни четири години

А1 On - 01.06.2020

Претседателот на „Емирејтс Ерлајнс“, Тим Кларк изјави денеска дека на авиокомпанијата ќе и бидат потребни четири години за да ја обнови мрежата на летови, која е речиси уништена поради пандемијата на новиот коронавирус.

За обновување на летовите на „Емирејтс Ерлајнс“ потребни четири години

Опсервер - 01.06.2020

Дубаи, 1 јуни 2020 () – Претседателот на „Емирејтс Ерлајнс“, Тим Кларк изјави денеска дека на авиокомпанијата ќе и бидат потребни четири години за да ја обнови мрежата на летови, која е речиси уништена поради пандемијата на новиот коронавирус.

За обновување на летовите на „Емирејтс Ерлајнс” потребни четири години

24Инфо - 01.06.2020

Претседателот на „Емирејтс Ерлајнс”, Тим Кларк изјави денеска дека на авиокомпанијата ќе и бидат потребни четири години за да ја обнови мрежата на летови, која е речиси уништена поради пандемијата на новиот коронавирус.

На „Емирејтс Ерлајнс“ ќе и требаат 4 години да ги обнови летовите

+инфо - 01.06.2020

Авиокомпанијата со седиште во Дубаи, сообраќаше на 157 дестинации во 83 земји пред да ги приземји своите авиони во март, нудејќи оттогаш ограничени услуги. Претседателот на „Емирејтс Ерлајнс“, Тим Кларк изјави денеска дека на авиокомпанијата ќе и ...

„Емирати Ерлајнс“ очекува враќање во нормала до 2024 година

Слободен Печат - 01.06.2020

Авиокомпанијата со седиште во Дубаи, сообраќаше на 157 дестинации во 83 земји пред да ги приземји своите авиони во март. Претседателот на „Емирати Ерлајнс”, Тим Кларк изјави денеска дека на авиокомпанијата ќе и бидат потребни четири години за да ја ...

За обновување на летовите на „Емирејтс Ерлајнс“ потребни четири години

MakPress - 01.06.2020

Претседателот на „Емирејтс Ерлајнс“, Тим Кларк изјави денеска дека на авиокомпанијата ќе и бидат потребни четири години за да ја обнови мрежата на летови, која е речиси уништена поради пандемијата на новиот коронавирус.