TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нема ден без неколку десетици казни за неносење заштитна маска

OhridNews - 22.11.2020

Според статистичките податоци на МВР, во изминатото деноноќие на подрачјето на СВР Охрид, полициските службеници констатирале 45 прекршоци за неносење лична заштита на лицето: Охрид-18, Струга-13, Кичево-14.

Изречени 685 казни за неносење маска

Нетпрес - 22.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 ...

МВР вчера регистрира 685 прекршоци за неносење маски; сакционирани 256 возачи во Скопје

Мета - 22.11.2020

Министерството за внатрешни работи информира дека во текот на изминатото деноноќие (21/22.11.2020 година) на територијата на РСМ, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци.

Изречени 704 санкции за неносење маска

Република - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 704 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

Казнети 704 граѓани кои не носеле заштитна маска

Фокус - 21.11.2020

Во изминатите 24 часа, дури 704 граѓани биле казнети затоа што не носеле заштитна маска. -Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 704 ...

Изречени 704 санкции за неносење маска

Press24 - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 704 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

Изречени 685 казни за неносење маска

iPortal - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени ...

Изречени 685 казни за неносење маска

Frontline - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени ...

Изречени 704 санкции за неносење маска

24 Вести - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 704 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

За неносење маска казнети 704 граѓани

Акцент - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (20/21.11.2020 година) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 704 прекршоци, соопштуваат од МВР.

Изречени 685 казни за неносење маска

Либертас - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени ...

685 санкции за неносење маска

ТВ21 - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (21/22.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци.

Изречени 704 казни за неносење маска

МКД - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 704 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

685 санкции во земјава за неносење маска

Скопје инфо - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (21/22.11.2020 година) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги ...

Изречени 704 санкции за неносење маска

Вечер Прес - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 704 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и ...

Изречени 685 казни за неносење маска

Граѓански збор - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени ...

685 санкции за неносење маска

MakPress - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (21/22.11.2020 година) на територијата на Република Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги ...

Kaзни за 685 лица за неносење маска

Точка - 22.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

685 санкции за неносење маска

4NEWS - 22.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие (21/22.11.2020 година) на територијата на Република Северна Македонија, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци.

Казни за неносење маска за 685 лица

А1 On - 22.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

Изречени 685 казни за неносење маска

Независен - 22.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени ...

Kaзни за 685 лица за неносење маска

Н.Македонија - 22.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

Казнети 685 граѓани кои не носеле маска

Фокус - 22.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени ...

Kaзни за 685 лица за неносење маска

Centar - 22.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел ...

Полицијата изрече 685 казни за неносење маска

Канал5 - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на државата, по однос на мерката за носење лична заштита на лице, регистрирани се 685 прекршоци. Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени ...

Изречени 704 санкции за неносење маска

А1 On - 21.11.2020

Во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Македонија, Министерството за внатрешни работи изрекло 704 казни за неносење маски. МВР апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување ...