TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

+инфо - 12.07.2019

Грчки дипломатски извори коментираат дека од моментот кога декретите не се потпишани од претседателот на државата, немаат никаква правна сила и според тоа немаат обврзувачки карактер за новата влада.

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

Независен - 12.07.2019

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос не ги потпиша претседателските декрети за избор на претседател и обвинители во Врховниот суд на Грција, избрани од претходната влада. Правната служба на претседателот на државата до Владата ги врати двата ...

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

А1 On - 12.07.2019

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос не ги потпиша претседателските декрети за избор на претседател и обвинители во Врховниот суд на Грција, избрани од претходната влада. Правната служба на претседателот на државата до Владата ги врати двата ...

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

Вечер - 12.07.2019

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос не ги потпиша претседателските декрети за избор на претседател и обвинители во Врховниот суд на Грција, избрани од претходната влада. Правната служба на претседателот на државата до Владата ги врати двата ...

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

Локално - 12.07.2019

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос не ги потпиша претседателските декрети за избор на претседател и обвинители во Врховниот суд на Грција, избрани од претходната влада. Правната служба на претседателот на државата до Владата ги врати двата ...

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

1tv - 12.07.2019

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос не ги потпиша претседателските декрети за избор на претседател и обвинители во Врховниот суд на Грција, избрани од претходната влада. Правната служба на претседателот на државата до Владата ги врати двата ...

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

Либертас - 12.07.2019

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос не ги потпиша претседателските декрети за избор на претседател и обвинители во Врховниот суд на Грција, избрани од претходната влада. Правната служба на претседателот на државата до Владата ги врати двата ...

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

Опсервер - 13.07.2019

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос не ги потпиша претседателските декрети за избор на претседател и обвинители во Врховниот суд на Грција, избрани од претходната влада. Правната служба на претседателот на државата до Владата ги врати двата ...

Павлопулос не ги потпиша декретите за избор на претседател и обвинител на Врховниот суд

MakPress - 13.07.2019

Грчкиот претседател Прокопис Павлопулос не ги потпиша претседателските декрети за избор на претседател и обвинители во Врховниот суд на Грција, избрани од претходната влада. Правната служба на претседателот на државата до Владата ги врати двата ...