TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сасоли: Предлог-буџетот на ЕУ е неприфатлив за Европскиот парламент

Република - 20.02.2020

Предлог буџетот на Европската унија за периодот од 2021 до 2027 година, за кој се расправа денеска на вонреден самит на лидерите на ЕУ во Брисел, е неприфатлив за Европскиот парламент (ЕП), изјави претседателот на ЕП, Дејвид Сасоли на ...

Сасоли: Предлог-буџетот на ЕУ е неприфатлив за Европскиот парламент

Слободен Печат - 20.02.2020

Според него, предлог-буџетот вклучува „неефикасно финансирање”, што нема да ги реши проблемите на заедницата. Предлог буџетот на Европската унија за периодот од 2021 до 2027 година, за кој се расправа денеска на вонреден самит на лидерите на ЕУ во ...

Сасоли: Предлог-буџетот на ЕУ е неприфатлив за Европскиот парламент

Нетпрес - 20.02.2020

Предлог буџетот на Европската унија за периодот од 2021 до 2027 година, за кој се расправа денеска на вонреден самит на лидерите на ЕУ во Брисел, е неприфатлив за Европскиот парламент (ЕП), изјави претседателот на ЕП, Дејвид Сасоли на ...

За Европскиот парламент се неприфатливи кратењата во ЕУ буџетот

Денешен - 20.02.2020

Предлог буџетот на Европската Унија за периодот од 2021 до 2027 година, за кој се расправа денеска на вонреден самит на лидерите на ЕУ во Брисел, е неприфатлив за Европскиот парламент (ЕП), изјави претседателот на ЕП, Дејвид Сасоли на ...

Сасоли: Предлог-буџетот на ЕУ е неприфатлив за Европскиот парламент

Опсервер - 20.02.2020

Предлог буџетот на Европската унија за периодот од 2021 до 2027 година, за кој се расправа денеска на вонреден самит на лидерите на ЕУ во Брисел, е неприфатлив за Европскиот парламент (ЕП), изјави претседателот на ЕП, Дејвид Сасоли на ...

Сасоли: Предлог-буџетот на ЕУ е неприфатлив за Европскиот парламент

Сител - 20.02.2020

Предлог буџетот на Европската унија за периодот од 2021 до 2027 година, за кој се расправа денеска на вонреден самит на лидерите на ЕУ во Брисел, е неприфатлив за Европскиот парламент (ЕП), изјави претседателот на ЕП, Дејвид Сасоли на ...

Сасоли: Предлог-буџетот на ЕУ е неприфатлив за Европскиот парламент

Либертас - 20.02.2020

– Предлог буџетот на Европската унија за периодот од 2021 до 2027 година, за кој се расправа денеска на вонреден самит на лидерите на ЕУ во Брисел, е неприфатлив за Европскиот парламент (ЕП), изјави претседателот на ЕП, Дејвид Сасоли на ...

Сасоли: Предлог-буџетот на ЕУ е неприфатлив за Европскиот парламент

MakPress - 20.02.2020

Предлог буџетот на Европската унија за периодот од 2021 до 2027 година, за кој се расправа денеска на вонреден самит на лидерите на ЕУ во Брисел, е неприфатлив за Европскиот парламент (ЕП), изјави претседателот на ЕП, Дејвид Сасоли на ...